Orbán Portugáliában hangolhat a foci-vb-re

POLITIKA
2014 június 14., 06:42
comments 26

Portugáliába utazik Orbán, hogy hétfőn részt vegyen az Európai Néppárt (EPP) parlamenti csoportjának tanácskozásán – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a sajtófőnök.

A dél-portugáliai Albufeirában zajló esemény fő témája a néppárt politikai stratégiájának megvitatása lesz a 2014-2019 közötti időszak európai parlamenti törvényhozására.

A tanácskozáson Orbán Viktor mellett beszédet mond majd Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke, Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke (aki szerint a határtalan pornó miatt jó az EU), és Jean-Claude Juncker volt luxemburgi miniszterelnök, akit az EPP korábban az Európai Bizottság elnökének jelölt.

Orbán Viktor Havasi szerint külön is megbeszélést folytat majd Herman Van Rompuyjel és Manfred Weberrel is, aki a május 22-25-i EP-választáson a legtöbb képviselői helyet megszerző Európai Néppárt frakcióját vezeti.

Portugália ideális hely a gyakorlásra: Orbán júliusban ott lesz a foci-vb döntőjén, de talán még az elődöntőn is, és Brazíliában jól fog jönni a portugál nyelv ismerete.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.