Az MSZP komolyan veszi a megújulást - Újra Hunvald vezeti az erzsébetvárosi szocialistákat

politika
2014 június 18., 10:02
comments 75

A brutális EP-választási kudarc és Mesterházy Attila távozása után az MSZP teljes, felmenő rendszerű tisztújítást írt elő, ezért új vezetőt választottak a VII. kerületi szocialisták is.

Erzsébetvárosban pedig komolyan veszik a megújulást: Hunvald György lett a főnök.

Egy kerületi szocialista politikus azt mondta a hvg.hu-nak, hogy a 2009-ben letartóztatott, és 2012-ben hivatali visszaélésért, hűtlen kezelésért és magánokirat-hamisításért első fokon 1 év 6 hónap börtönre ítélt, de másodfokon volt polgármester kétharmados többséggel győzött. Az első fokú ítéletet a másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla sem változtatta meg, de az a döntés sem emelkedett jogerőre. Jelenleg a Kúria előtt van az ügy, az eljárás kedden kezdődött, ítélet júliusban várható. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.