Egy részeg angol lecsúszott a Blahán a metró mozgólépcsőjén, és az alján betörte a fejét

baleset
2014 június 23., 07:50
comments 58

Szombat éjjel írta ki a Tumblrre a The Stagger Bat nevű mikroblogger, hogy:

„Ti láttatok már hülye részeg angolt lecsúszdázni a Blaha mozgólépcsőjén, majd az alján széjjeltörni a fejét?”

Aztán azt is megírta, hogy mit látott pontosan: a becsapódás után a nagy vértócsán fekvő férfi csak egyszer-kétszer mozdult meg, a tucatnyi társa csak állt körülötte, és fogta a fejét.

photo_camera Illusztráció

Vasárnap a Fiumei úti baleseti kórház nem mondott semmit, a rendőrök azt mondták, nem tudnak erről, a BKK viszont ma válaszolt:

Az eset szombat este 22:52-kor történt, „de hogy pontosan mi idézte elő, arról nincs tudomásunk. Szerencsére komolyabb sérülés nem történt, ennek ellenére – a biztonság kedvéért – a Blaha Lujza téren szolgálatot teljesítő forgalmi ügyeletesünk mentőt hívott.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.