Suárez harapott, száz svéd ugrált örömében

sport
2014 június 25., 12:03
comments 11

A Betsafe.com (ne kattintosn, mától tilos!) fogadóirodánál lehetett tenni arra, hogy a harapós előéletéről ismert Luis Suarez ezúttal is harap.

harap

Több mint száz svéd gondolta úgy, hogy egy poént megér a dolog, amit egyébként 175 az 1-hez adtak. És persze bejött. Volt, aki majdnem félmillió forintot nyert a harapással. A 23 éves, stenungssundi illetőségű Jonathan Braeck például 80 koronával ( 2670 forinttal) fogadott, nyert is 14 000-t (467 000 Ft).

(Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.