Megszökött Sepelev egy ukrán börtönkórházból

bűnügy
2014 július 09., 10:10
comments 4

A Blikk szerint Magyarországra is visszaszökhetett már a gyilkossággal vádolt Olekszandr Sepelev 43 éves oligarcha, miután magas vérnyomás miatt vitték a kijevi Pozsonyi úti börtönkórházba, és vasárnap reggel fél 6-kor az őrségparancsnok elvitte zuhanyozni. A fürdő helyett ugyanis az utcára siettek, ahol már várta őket egy autó. A másik két őrt lefizethette, mert csak 5 óra múlva jelentették a fogolyszökést.

Sepelevet Magyarországon fogták el, hónapokig kiadatási őrizetben volt a feleségével, majd visszavitték őket Kijevbe.

„Sokkot kaptam a hír hallatán, és fokoztam a biztonsági intézkedéseket, mert félek, hogy Sepelev újra az életemre tör”

– mondta a Blikknek Szerhij Djadecsko, akit a volt parlamenti képviselő bérgyilkossal meg akart öletni, de túlélte a támadást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.