Elküldte a büdös picsába a DK-sokat Schiffer

politika
2014 július 10., 10:07
comments 152

Így, csak kipontozva a Facebookon. Az LMP vezetője azon akadt ki, hogy a korábban cigányozó miskolci polgármesterjelölt védelmében Eörsi Mátyás odáig ment, hogy szerinte statisztikailag van romabűnözés.

Schiffer András azt írja, hogy az elmúlt négy évben minden cigánybűnözős kirohanás után - igaz, nácizás nélkül - lankadatlanul igyekezett elmagyarázni a jobbikos képviselőknek, hogy "ha egy közszereplő összekapcsolja egy népcsoport elnevezését a bűnözés kifejezéssel, a beszélő szándékától függetlenül megbélyegzi valamennyi honfitársunkat, aki az adott népcsoporthoz tartozik. A gyerekeket is, a törvénytisztelőket is. Ez megengedhetetlen, elfogadhatatlan, megalázó".

Aztán kibukik Schifferből az a panasz is, hogy a "dékás troll-kommandó és "értelmiségi" támogatóik minduntalan rám támadtak, mert szóba állok jobbikosokkal, sőt fontosnak is tartom, hogy szóba álljak velük". Sőt, még náci szimpátivál is megvádolták.

Erre tegnap kiáll Eörsi Mátyás dékás (ex-szadeszos) politikus és a romabűnözésről delirál valamit. Így, sunyin, romabűnözés...na, nem cigánybűnözés, hiszen az a csúnya nácikok sajtátja, ők pedig mégiscsak demokraták, vagy mik. Na most van az kedves "demokraták", hogy elmentek a büdös ***-ba, mindahányan!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.