Minden, mi nyári tinédzserfülnek ingere

Egyéb
2014 július 16., 15:42

Nyáron nem csak napsütéses órákból és Celsius-fokból van több, hanem mindenféle zenével kapcsolatos dologból is. Úgyhogy mazsolázgattunk egyet az idei számokból, és összeállítottunk egy mixtape-et, amiben benne van minden, ami szerintünk nyár:

  • puskaporos másnapon ébredés,
  • tengerpart,
  • gettó és rózsaszínű vattacukor,
  • dinoszauruszok és Párizs,
  • egy adag kötelező Skandinávia,
  • és persze B_U_L_I_!_!_!

Amúgy ez amolyan kedvcsináló reklámka is a Bánkitó fesztiválos programunkhoz, ugyanis pénteken kiemelt headlinerként felejthetetlen kvízestet fogunk adni a lelkes érdeklődőknek.

Maga a kazetta itt érhető el.

Ami egyfelől technikai bénázásból fakad, de amúgy meg ez egy tökre jó mixtape csináló oldal, szóval végül is nem rossz tippnek. Nagyon interaktív, lehet személyre szabni meg minden.

Szerinted kimaradt a legnagyobb tengerparton folyás? Esetleg több RAVE kellene bele? Vagy még reggaeton? Kérlek, ajánlj bátran alul kommentben!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.