RTL Klub: Lázár annak dolgozott, akit most kritizál

tévé
2014 július 16., 14:51
comments 30

Megint fél órán át ment a tinglitangli, majd Szellő István belenézett a kamerába, és jöttek:

Az államtitkárok vagyonnyilatkozatai

  • L. Simon László eszerint földeket, borászcéget, autót, motort birtokol. Kapott állami támogatást, de van 3,7 millió forint adóssága is.
  • Szijjártó Péternek több ingatlana is van, több tíz millió forint megtakarítása van.
  • A volt III/II-es tiszt, Tasnádi Lászlónak saját vitorlás hajója van.
  • Veresné Novák Katalin családügyi államtitkárnak 9 ingatlana van.
  • Berke Barnának 300 millió forint megtakarítása van.
  • Sonkodi Balázsról is volt szó.

Lázár János is Soros-pénzen dolgozott

Lázár annak dolgozott, akit most kritizál címmel ismertette az RTL Klub a nap hírét.

Egy pofon balra

Hiszékeny Dezső is megint megkapta.

Egészségpara van

Az egészségügy helyzete aggasztó a magyarok szerint – derül ki az Ipsos felméréséből. Mégis a szegénység, a munkanélküliség és a korrupció az ország legnagyobb problémája.

A közmédia sötét múltja

Az RTL Híradó ismertette a közmédia közleményét is, miszerint:

Megdöbbenéssel olvasták a közelmúltban a 444.hu-n megjelent, Utána minden állat szomorú című írást, ami egy korábbi televíziós alkalmazottról szól. A cikkben S. néven említett személy és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap között soha nem állt fent szerződéses jogviszony. S. a közmédia integrációja előtti MTV alkalmazottja volt, munkaviszonya még a jogutódlás előtt megszűnt. A cikk állításairól a korábbi munkáltatónak nem volt tudomása, S. ellen panasz vagy bejelentés nem érkezett a tárgyban. Ha az újságcikkek nyomán hivatalos vizsgálat indul az ügyben, a közmédia természetesen együtt kíván működni a hatóságokkal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.