A tíz legjobb turistaátverős trükk Európában

utazás
2014 július 22., 09:03
comments 62

10. A taxis azt hazudja, hogy a szállodádat, ahová a foglalásod szól, épp átalakítják, de ő tud egy jobbat. Aztán elvisz egy lepattant, de rohadt drága helyre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Egy készséges helyi erő felajánlja, hogy lefotóz a gépeddel, aztán lelép a fényképeződdel.

2foto9

8. Amikor a barátnőddel vagy, rád tukmálnak egy szál virágot, de csak a végén derül ki, hogy 50 euróba kerül az a virág. Neked meg már nincs pofád nem kifizetni.

3virag8

7. Erőszakosan a csuklódra húznak egy állítólagos barátságkarkötőt, ami szörnyű drága. Esetleg közben kizsebelnek.

4karkoto7

6. Egy nő a kezedbe dob egy csecsemőt, jó esetben játékbabát. Amíg te állsz, a tettestársai kizsebelnek.

5baba6

5. A taxis direkt a hosszabb úton visz, esetleg megbütyköli a taxiórát.

6taxi5

4. A boltban direkt olyan lassan számolják a visszajárót, hogy megund, és elfogadd számolás nélkül. Csakhogy eleve kevesebbet számolnak, mint amennyi visszajár.

030620-N-7391W-007

3. Éjszaka felhívnak a szállodai szobádban, azt hazudják, hogy a recepcióról telefonálnak, és bediktáltatják a hitelkártyaszámodat. A többit el tudod képzelni.

A hotel concierge handing room keys and talking on the phone. Rome, Italy

2. Készséges helyi erő segédkezik a bankautomatánál, megjegyzi a pinkódodat, később ellopja a hitelkártyádat. Annyi.

9cash2

1. Valaki megkér, hogy fotózd le. A gép nem működik, és amikor visszaadod, ő direkt leejti, aztán ki akarja veled fizettetni.

10nikon1

A lista a Mashable 40-es válogatásából származik, az Európában és a világszerte használatos trükköket tartalmazza. Itt vannak a további átverések országra és városra lebontva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.