Az ilyen hülye még turistában is ritka

külföld
2014 augusztus 06., 19:11
comments 18

A kanadai Jason Polley Burmában/Mianmarban nyaralt, amikor egy helyi lakos megérte, hogy lefotózhassa a lábára tetovált Buddhákat. A helyi lakos az elkészült képeket felrakta a Facebookra, ahol azonnal sok burmai/mianmari érdeklődését felkeltették. Ennek eredményeként Polleyt meglátogatta a helyi turisztikai hivatal 15 fős delegációja, felhívták a figyelmét, hogy tetoválásai sok helyi lakos érzéseit sértik, pláne a jelenlegi vészterhes időkben, és rövid úton kirúgták az országból. (CBC.ca)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.