Attól félt, hogy nem lesz mit átadniuk a politikusoknak a választásokra?

POLITIKA
2014 augusztus 29., 10:08
comments 38

Ne féljen, hogy munka nélkül maradnak a kampányban a politikusok. Itt van egy felhívás, a Miniszterelnökség Fejlesztéspolitikai Kommunikációs Főosztályának utasításáról. Ebben szinte azonnali határidővel arra szólítják fel a 150 millió forintnál nagyobb uniós támogatást kapó kedvezményezetteket, hogy ha bármilyen rendezvényt terveznek a projekttel kapcsolatban, akkor küldjék el annak időpontját, helyszínét, típusát, és amennyiben rendelkezésre áll, a meghívóját, a meghívottak listáját és a rendezvény forgatókönyvét.

Hogy a kommunikációs főosztály megfelelően rá tudjon készülni az eseményre, talán azért, hogy egy ráérő államtitkárral, miniszterrel, polgármester-jelölettel, kormányfővel emelni tudja az esemény színvonalát, arra is felhívja a figyelmet, hogy mindezt legalább húsz nappal a rendezvény előtt be kell jelenteni náluk.

A felszólítás az október 15-éig tervezett rendezvényekre szól, az önkormányzati választások október 12-én lesznek.

photo_camera Olvasónk fotója

Itt van a szigorú szabályzat, hogy milyen feltételeknek kell megfelelniük azoknak, akik támogatást kaptak, a legutolsó részleteig leírva például, hogy kell megszervezni egy átadást.

szechenyiterv

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.