Elbúcsúzott az Origo fotórovata

Média
2014 augusztus 31., 20:41
comments 60
photo_camera (kép: martonmagocsi.com)

Ezt a korábbi rovatvezető, Magócsi Márton írta meg blogján. A lap több rovatához hasonlóan ők is azután mondtak fel közösen, hogy politikai nyomásra eltávolították az Origo főszerkesztőjét, Sáling Gergőt. Felmondási idejük eddig tartott, mostantól máshol folytatják, az ország egyik legjobb fotós csapata széled így szét. Még nem mindannyian tudtak újra elhelyezkedni, Twitteren lehet majd követni, kivel mi történik.

A képen balról jobbra: Szabó Zsolt, Pivarnyik Balázs, Nagy Attila, Hajdú D. András, Magócsi Márton, Tuba Zoltán, Pályi Zsófia, Mudra László és Gilicze Bálint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.