Ilyen, amikor Putyint elkapja egy igazi riporter

Média
2014 szeptember 01., 14:43
comments 214

A felvétel a Russia Today-é, de ez senki se tévesszen meg, a jelenet nem Putyin házitévéjének érdeme. A kérdező a BBC-s John Sweeney, aki Putyin elé állt, és nem hagyta magát lerázni, amikor feltette neki a

érez-e felelősséget a gyilkolás miatt Ukrajnában

kérdést. Putyin ugyan először látványosan nem akart válaszolni, végül tolmácsa segítségével mégis elkezdett beszélni arról, hogy minden a Kelet-Ukrajnával tárgyalni nem hajlandó ukrán kormány felelőssége.

Ekkor már eléri, hogy ne lehessen megszakítani, vagy érdemben visszakérdezni, így tulajdonképpen szerepéből sem zökken ki különösebben, de Putyin esetében, az orosz médiaviszonyok mellett már az sem túl gyakori, hogy egyáltalán kérdést sikerül neki feltenni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.