A gyanúsított végigfényképezte a gólyatábori erőszakot

bűnügy
2014 szeptember 05., 12:20
comments 165

Az Index több forrásból is úgy értesült, hogy K. Sándor Szilárd, akit azzal gyanúsítanak, hogy az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának fonyódligeti gólyatáborában megerőszakolt egy lányt, 100-150 fényképet is készített az aktus alatt. A képeket tároló memóriakártyát vizsgálja a rendőrség. A gyanúsított fényképeket készített arról, ahogy megveri a lányt, ahogy fojtogatja, majd arról is, ahogy orális szexre kényszeríti. Azért rögzítette bűntettét, hogy ezzel később is szexre bírhassa a lányt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt