Az angliai Plymouth szépségeiről mesél a budapesti óriáskerék angol audiókommentárja

Budapest
2014 szeptember 05., 09:24
comments 21

A 250 ezer lakosú angliai város, Plymouth egyik napilapja, a Plymouth Herald írta meg, hogy a budapesti belváros egyik legnagyobb látványosságának számító Sziget Eye óriáskerék angol nyelvű audiokómmentárja nem Budapest, hanem Plymouth látványosságait mutatja be.

Angol turisták már többször beszámoltak erről, szerintük nagyon szürreális az élmény.

A Sziget Eye mobil óriáskerék, és pont olyan, mint amilyet tavaly szereltek le Plymouthban. Elképzelhető, hogy az angliai óriáskerék került Budapestre, de az audiókommentárt nem cserélték le az üzemeltetők. A Velvet rá is kérdezett a dologra a Sziget Kft-nél, de még nem kaptak választ.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.