Románia biztosjelöltje szexi képeket küldött magáról az amerikai külügyminiszternek

eu
2014 szeptember 05., 06:48
comments 73

Jean-Claude Juncker szerdán megmondja, hogy az egyes országok biztos-jelöltjeinek milyen területet szán, megy a háttérben a nagy alkudozás és a helyezkedés. Magyarország például Navracsics Tiborral pályázik. Románia jelöltje Corina Cretu, aki most EP-képviselő, de korábban Ion Ilisescu volt román elnök szóvivőjeként is dolgozott. Valószínűleg segélyezési biztos lesz.

Corina Cretu tavaly augusztusban lett híres. Akkor történt, hogy valaki feltörte Colin Poewll volt amerikai hadseregfőparancsnok és külügyminiszter levelezését, és kirakott egy csomó mailt, amit Cornelia Cretu küldött neki. Powell és Cretu 2005-ben, Bush elnök romániai látogatásakor ismerkedtek meg.

Cretu többek között egy fürdőruhás fotót is küldött magáról, és egy olyat is, amiben egy kádban fürdik.

photo_camera Corina Cretu például ezt küldte Colin Powellnek.

Részletek Cretu leveleiből:

  • "Túlságosan szerettelek, túl sok évig. TE voltált életem legnagyobb szerelme." (2011)
  • "Nem gondoltam volna, hogy 43 évesen úgy fogok sírni egy férfi után, mint egy tizenéves" (2010)
  • "Nem kell ágyba bújni. Csak látni akarlak, semmi többet" (2011)

Az idén 77 éves amerikai politikus azt nyilatkozta, hogy ezekre a levelekre nem válaszolt, és nem volt viszonya a román politikusnővel. Powelltől válaszok tényleg nem kerültek nyilvánosságra, azonban Cretu levelei arra utalnak, hogy vagy igazi rajongója, szinte zaklatója lett amerikai kollégájának, vagy pedig mégiscsak volt valamikor valami köztük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.