284, KÉT-SZÁZ-NYOLC-VAN-NÉGY hely közül lehet választani a Bulinegyedben

Itt az első hétvége, amit már a legnagyobb jóindulattal sem lehet nyárinak nevezni. Ennek alkalmából pedig ismét frissítettünk egyet a 444 térképén, amely naprakészen mondja meg, hogy hova kell menni Budapest szórakoztató- és vendéglátó-központjában, a VII. kerület belsejében.

bulibubi

A Károly körút-Király utca-Akácfa utca-Dohány utca négyszögszerűséget áttekintő térképre most 284 hely fért fel, bár a pontos számban mi magunk sem vagyunk biztosak. Helyek időnként eltűnnek, és persze olyan sebességgel nyitnak, hogy azzal szinte lehetetlen lépést tartani. Nyár elején néztünk utoljára körbe, és az azóta eltelt néhány hónap alatt nyílt itt ramenező, juice bar, koktélbár, donutbolt, izraeli és indiai konyhájú étterem, valamint kocsmák tömkelege, amelyek az összes létező szbukultúrát kiszolgálják, a rockabilly zene rajongóitól egészen a taxisokig.

Van viszont most három újdonság is a Bulinegyed térképén.

  • Egyrészt a MOL Bubi szponzori megjelenése, aminek köszönhetően megtalálható itt az összes budapesti bringaállomás, ahol bérbringát lehet felvenni és leadni - nemcsak a szórakozóhelyek közelében, hanem mind a 76.
  • Másrészt készült a térképnek egy nappali és egy éjszakai változata is. Ezek közt egyetlen kattintással lehet váltani, az első azt mutatja, hogy nap közben hova érdemes beülni, a második pedig természetesen azt, hogy mi a pálya éjjel. 
  • Harmadrészt pedig egy rakás hely beazonosítását fotó is segíti. Amikor már ekkora a kocsma- és étteremsűrűség, ez kifejezetten hasznos lehet.

ITT A BULINEGYED MEGÚJULT TÉRKÉPE

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.