284, KÉT-SZÁZ-NYOLC-VAN-NÉGY hely közül lehet választani a Bulinegyedben

2014 szeptember 12., péntek 15:30
25

Itt az első hétvége, amit már a legnagyobb jóindulattal sem lehet nyárinak nevezni. Ennek alkalmából pedig ismét frissítettünk egyet a 444 térképén, amely naprakészen mondja meg, hogy hova kell menni Budapest szórakoztató- és vendéglátó-központjában, a VII. kerület belsejében.

bulibubi

A Károly körút-Király utca-Akácfa utca-Dohány utca négyszögszerűséget áttekintő térképre most 284 hely fért fel, bár a pontos számban mi magunk sem vagyunk biztosak. Helyek időnként eltűnnek, és persze olyan sebességgel nyitnak, hogy azzal szinte lehetetlen lépést tartani. Nyár elején néztünk utoljára körbe, és az azóta eltelt néhány hónap alatt nyílt itt ramenező, juice bar, koktélbár, donutbolt, izraeli és indiai konyhájú étterem, valamint kocsmák tömkelege, amelyek az összes létező szbukultúrát kiszolgálják, a rockabilly zene rajongóitól egészen a taxisokig.

Van viszont most három újdonság is a Bulinegyed térképén.

  • Egyrészt a MOL Bubi szponzori megjelenése, aminek köszönhetően megtalálható itt az összes budapesti bringaállomás, ahol bérbringát lehet felvenni és leadni - nemcsak a szórakozóhelyek közelében, hanem mind a 76.
  • Másrészt készült a térképnek egy nappali és egy éjszakai változata is. Ezek közt egyetlen kattintással lehet váltani, az első azt mutatja, hogy nap közben hova érdemes beülni, a második pedig természetesen azt, hogy mi a pálya éjjel.
  • Harmadrészt pedig egy rakás hely beazonosítását fotó is segíti. Amikor már ekkora a kocsma- és étteremsűrűség, ez kifejezetten hasznos lehet.

ITT A BULINEGYED MEGÚJULT TÉRKÉPE

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt