Kanye West leállította ausztráliai koncertjét, mert az egyik tolószékes néző nem állt fel, amikor kérte

Sosem tudom eldönteni, hogy Kanye West korunk legzseniálisabb előadója, vagy a leghülyébb ember, akit valaha a hátán hordott a föld. Valószínűleg persze mindkettő egyszerre.

Most a TMZ azt írja, hogy West félbeszakította Sydney-i koncerjét, mert az egyik néző nem akart felállni, amikor erre kérte a közönséget. Az ülő néző azonban, ha akart volna, sem tudott volna felállni, hiszen tolószékes volt.

Szemtanúk szerint Kanye először csak annyit kért, hogy mindenki álljon föl.

„Nem tudom nyomni a műsort, amíg mindenki fel nem áll. Hacsak nincs mozgássérült igazolványotok, és nem parkoltok mozgássérült-helyre meg ilyenek.”

Szemtanúk szerint az egyik néző lengetett is egy mankót vagy műlábat, ezért West neki is megengedte, hogy ülve maradjon.

Nem sokkal később viszont kiszúrt egy másik ülő nézőt is, akihez odaküldte az egyik alkalmazottját, hogy ellenőrizze le, valóban mozgássérült-e. Mikor kiderült, hogy a néző kerekesszékes, West annyit mondott:

„Akkor rendben.”

És folytatta a félbehagyott számot.

A szemtanúk azt mondták a koncertről kérdező újságíróknak, hogy Kanye West nyilvánvalóan nem akart megsérteni senkit, az egészet csak a műsor kedvéért csinálta, és ez a nézők számára is nyilvánvaló volt.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.