30 embert rúgnak ki a Magyar Nemzettől

Média
2014 szeptember 15., 14:31
comments 231

Senki sem gondolta, hogy ilyen következményei lesznek a Simicska-Orbán háborúnak.

Jelentős leépítéseket jelentettek be ma Simicska Lajos médiabirodalmában. A Magyar Nemzetnél, 30 munkatárs megy. A kirúgások összefüggésben lehetnek azzal, hogy az egykori legfontosabb szövetséges Simicska pozíciói az elmúlt hónapokban sokat romlottak a miniszterelnöknél, a Nemzetben pedig a kormánnyal kritikus írások jelentek meg.

Annak a Lovas Istvánnak szüntetik meg brüsszeli tudósítói posztját, aki rendszeresen leplezte le a Magyarország elleni nemzetközi összeesküvéseket, és akinek a világsajtóban egyedülálló módon voltak belső információi a Bilderberg-csoport zárt találkozóiról. Mondjuk ő azért továbbra is fog publikálni a lapban, csak nem állandó munkatársként.

A Népszabadság azt írja, hogy olyan neves jobboldali szerzőknek kell mennie, mint Ugró Miklós, Lőcsei Gabriella, Torkos Matild, Ludwig Emil és Kulcsár Anna.

Eddig a Nemzet és az online szerkesztőség külön működött 80 illetve 30 fővel, most összevonják őket, és összesen lesz 80 munkatárs. Liszkay Gábor főszerkesztő nem magyarázta agyon a lépést a Népszabinak, azt mondta, hogy a leépítést a Nemzet belügyének tartja,

"amelyekre a piaci körülmények tartós romlása miatt kényszerültek."

A tartalomfogyasztási szokások megváltozásáról nem esett szó.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt