Ezeket a helyeket kerüld ma Budapesten!

Először a notórius tömegközlekedőkhöz szólunk:

  • Nem jár a 3-as metró a hétvégén a Nagyvárad tér és a Deák közt. Pótlóbusszal lehet száguldozni. A kisebb kellemetlenség viszont jó hír is egyben: sínt cserélnek az adott szakaszon. 

Következzenek az egyéb korlátozások, lezárások:

  • Andrássy út lezárva, autómentes hétvége okán
  • Lánchíd és környéke lezárva, Energia Futam lesz,
  • József Attila utca lezárva,
  • Hősök tere, a Kós Károly sétány lezárva, Nemzeti Vágta miatt. A Dózsa György út, a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor közt, reggel nyolctól este nyolcig lesz lezárva.

A BKK járatai közül a kisföldalatti szombaton 17 órától üzemzárásig csak a Mexikói út felé áll meg az Operánál. A 105-ös buszok vasárnap egész nap a Podmaniczky utcán járnak. A Dózsa György úton közlekedő 20E a VII. és a VI. kerületbe, a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz pedig a Városligetbe elterelve jár szombaton és vasárnap reggel 8 és este 8 között.
A 70-es trolibuszt szintén elterelik, és a 75-ös trolibusz is módosított útvonalon jár szombaton és vasárnap egész nap. A 78-as trolibusz vonalán ma délelőtt - változatlan útvonalon - autóbuszok szállítják az utasokat. (MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.