75 hajléktalan veterán költözött be a felújított Rosslyn Hotelbe Los Angeles belvárosában

külföld
2014 szeptember 30., 05:35
comments 15

Ez a projekt is Obama programjának része, amivel 2015-re minden hajléktalan amerikai veterán lakást kapna. A valaha nagy hírű, előkelő Rosslyn Annex Hotel 75 apartmanját újították most fel ebből a célból. Persze még sok van hátra, Kalifornia államban 15 ezer hajléktalan veterán él, nincs más állam, ahol ennyien lennének.

A hotel Los Angeles belvárosának egyik leghíresebb épülete, ahogy a lenti képen is látszik, szép is és elég jó helyen van. A blokkot 1923-ben építették neoklasszikus stílusban, John és Donald Parkinson tervei alapján. Ők egy apa-fia cég voltak, nem mellesleg Kalifornia egyik leghíresebb tervezőirodáját üzemeltették.

photo_camera Forrás: Wikipedia

(LATimes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.