Elég türelmetlenül viselte a kisfiú, hogy Orbán Viktor leállt trécselni a menzán

gasztronómia
2014 október 04., 10:31
comments 184

Erdélyben járt a magyar miniszterelnök, Válaszúton pedig megállt, hogy benézzen a Kallós Alapítvány múzeumában. Itt iskolai kollégium is van, sok gyerekkel, volt bőven közös fotózás is.

Ott már felbukkant ez a kisfiú:

photo_camera Kép: Orbán Viktor facebookos videójából

A Blikk szerint miután Orbán értesült arról, hogy csorbaleves és töltött káposzta a menü, "nem tágított a menzától. A nebulók után beállt a sor végére és habozás nélkül benyújtotta tálcáját az ablakon".

Namost a facebookos képek alapján azért nem a sor végén kullogott Orbán Viktor.

photo_camera Fotó: Orbán Viktor/Facebook

És bár tálcája sem volt, tényleg eljutott az ablakig.

photo_camera Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Ahol aztán leállt trécselni, amit viszont már megrepesztette a kialakult szoros barátságot. A kisfiú - aki legalább Semjén Zsoltot megelőzte - kibújt, és vette is az evőeszközöket, hátha ezzel megsürgeti a sort.

photo_camera Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Mindenki nyugodjon meg, neki is jutott a töltött káposztából, de ezek után egyértelmű, hogy nem ültek egy asztalnál.

photo_camera Kép: Orbán Viktor facebookos videójából

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.