Gyanúsan felszívódott a trafikos kasszacég

gazdaság
2014 október 21., 11:14
comments 17

A TICE Kft.-t a trafiktörvény megszületésével párhuzamosan alapították, hogy aztán 2013-ban gyorsan 100 milliós árbevételt érjenek el vele. Ez volt az a cég, amelynek egyik viszonteladója úgy próbált ügyfeleket szerezni, hogy azt állította, Varga Mihály miniszter támogatását élvezik.

A Népszabadság viszont most arról ír, hogy a TICE nyár óta gyakorlatilag felszívódott, és pont olyan gyorsan tűnt el, mint ahogy felfutott. Van olyan ügyfél, aki hónapok óta vár tőlük rendelt pénztárgépre, miközben a cég elérhetetlen - levelekre nem válaszolnak, honlapjaik pedig eltűntek. Csak annyi biztos, hogy júniusban eladták egy céges múlt nélküli budapesti magánszemélynek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.