Tisztelt Fidesz! A rendőrséggel vitatkozzanak, ne velünk!

POLITIKA
2014 október 29., 14:24
comments 151

„Több internetes portálon, köztük a 444.hu, a vs.hu, a Hír24, a Magyar Narancs és a hvg.hu oldalakon »álszakértői« jelentésekre hivatkozva hamis híreket gyártottak a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Lendvay utcai székházában vasárnap keletkezett károkkal kapcsolatban” – írta szerdai közleményében a Fidesz.

Szó sincs álszakértőről. A Fidesz székházában keletkezett károkról szóló cikkemben  a vasárnapi, a Fidesz-székház megdobálásával zárult tüntetésen őrizetbe vettek ellen lefolytatott rendőrség nyomozás során készült

igazságügyi szakértői jelentés adatait idéztem.

Ez az a szakértői jelentés, amely alapján az ügyészség vádat emelt és gyorsított eljárásban bíróság elé állított a hat őrizetbe vett tüntető közül ötöt.

A bíróság szerdán úgy döntött, hogy nem álltak fenn a bírósági eljárás lefolytatásának feltételei, ezért visszaküldte a nyomozóhatóságnak az ügyet. Részben azért, mert megvárnák a  a Fidesz székházában esett károkról készült teljes jelentést –  ahogy azt tegnapi cikkemben jeleztem is, a szakértői jelentés nem foglalkozott a kidöntött kerítéssel.

Nézzék:

fidesz_szekhaz_szakertoi_velemeny_rd2 fidesz_szekhaz_szakertoi_velemeny2 fidesz_szekhaz_szakertoi_velemeny3 fidesz_szekhaz_szakertoi_velemeny4 fidesz_szekhaz_szakertoi_velemeny5 fidesz_szekhaz_szakertoi_velemeny6

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.