Netadógyőzelmi tüntetés lesz a József nádor téren

politika
2014 október 31., 08:07
comments 287

Mivel pénteken reggel Orbán Viktor - nagyon misztikusan fogalmazva bár, de - azt mondta, hogy a Fidesz vissza fogva vonni az utóbbi évek leghevesebb társadalmi tiltakozást kiváltó politikai tervét, a netadó bevezetését, péntek estére és november 2-ra is újabb tüntetések szerveződnek a Facebookon.

A péntek esti esemény a leírása szerint a győzelmet ünnepli. A tüntetés a Százezren az internetadó ellen csoport hivatalos eseménye, bejelentették a rendőrségre is. Ez a csoport szervezte az eddigi két gigademonstrációt is.

Aztán lesz egy megmozdulás varárnap este is, ezt még Orbán péntek reggeli nyilatkozata előtt hirdették meg netadóellenes tüntetésként. Most az szerepel az esemény leírásában, hogy nem dőlnek be semmilyen olcsó kommunikációs trükknek a szervezők, és nemet mondanak a netezés megadóztatására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.