Csalt a thaiföldi Mága Zoltán

sport
2014 november 11., 15:37
comments 19

A Nemzetközi Síszövetség négy évre tiltotta el Vanessa Mae 36 éves hegedűművészt, aki thaiföldi színekben, Vanessa Vanakorn néven alpesi sízőként szerepelt a szocsi olimpián.

A szervezet szerint ugyanis csalás nélkül nem szerezhetett volna a részvételhez szükséges pontszámot. A négy szlovéniai óriás-műlesikló viadalon például a rendezők eredményeket és jegyzőkönyveket hamisítottak a hegedűművésznek kedvezve.

Thaiföld történetének második téli olimpikonja egyébként a 67 versenyző közül 67. lett. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt