Varga Mihály szerint komolytalan az áfacsalások nagy számára hivatkozni

képzavar
2014 november 15., 10:39
comments 163

VargaJobban

A nemzetgazdasági miniszter a hírTV P8 műsorában nyilatkozott. Ha az USA bizonyítékokat mutatna be Vida Ildikó ellen, akkor azonnal vizsgálatot kezdeményezne, és még az is elképzelhető, hogy

felmentené a NAV elnökét,

de addig nincs itt látnivaló. "Hát ha az áfacsalásokat még Németországban vagy Svájcban sem tudták teljes egészében visszaszorítani, ez egy olyan indok, amit bármikor előráncigálhat az amerikai hatóság, ennél azért valamilyen komolyabb dolognak kellene lenni."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.