Hahó bankok, ezt a bevétel dolgot sürgősen el kéne felejteni!

gazdaság
2014 november 21., 16:39
comments 174

Érdekes dolgokat mondott Nagy Márton, a jegybank ügyvezető igazgatója egy üzleti konferencián. Azt, hogy

"A bankoknak a közeli jövőben a bevételt el kell felejteniük. A lakosságot is el kell felejteniük, a vállalkozásokat kell hitelezniük."

Én eléggé meglepődtem, főleg, hogy már a bevételt is felejteni kell, nem csak a profitot. Szerencsére mellettem ül a 444 gazdasági nemrovata Kasnyik és Sarkadi szakújságírókkal, akik elmondták, hogy a kormány gazdaságpolitikája évek óta arról szól, hogy a banknak az olyan közműnek kéne lennie, mint mondjuk a távfűtésnek, és hogy a jegybank ügyvezető igazgatója szerintük a haszonra gondolt. Remélem az elszólás ügyében igazuk van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.