Nem engedik be a 444-et a felcsúti arénába

Szombat délután négykor találkozik a Puskás Akadémia a szombathelyi Haladással a felcsúti arénában. Orbán szomszédai jelenleg a tizedik helyen állnak az NB1-ben, a Haladás pedig tök utolsó. Kitüntetett figyelem nem kíséri a találkozót. A Puskás Akadémia intézi ilyenkor a fotósok, újságírók akkreditációs kéréseit, amit annak rendje és módja szerint el is küldtem nekik, mert fényképezni szerettem volna a mérkőzésen. Megerősítés nem érkezett, így péntek reggel küldtem a sajtóosztálynak még egy kérdést, hogy mi van. Hát ez:

puskas

Nem hiszem, hogy túl sok fotós szeretett volna menni és elfogyott a hely, így felhívtam Takács Bence kommunikációs igazgatót, hogy mégis miért nem mehet a 444 tudósítani Felcsútra. Takács válasza egyértelmű volt:

"Nekem ezt nem kell megindokolnom."

Takács még hozzátette, hogy nem ismerjük egymást. Sajnos, így nem is fogjuk. A meccsre amúgy egy 1-0-ás Puskás győzelmet saccolok, 800 néző előtt.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.