RTL Klub: még három évig lesz Szulejmán

media
2014 november 23., 06:32
comments 50

Vagy a csatorna tökéletes PR-akciója volt, vagy valóban tömegek háborodtak fel, mikor a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor miatt levették a programról a török(!!!!!!) sorozatot. Egy-egy részt 751 ezer magyar néz meg a felmérések szerint. A 444-et és a Szulejmánt is követő közös halmaznak tolmácsolom az RTL örömhírét: három évig minden szerdán lehet majd nézni a nagy sikernek örvendő teleregényt, sőt, még a befejező harmadik évadot is leadják majd. Egyedül szenteste és szilveszterkor nem lesz Szulejmán, azt meg valahogy ki lehet bírni. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.