Kálomista Gábor cége évi félmilliárdot kap a köztévétől

Média
2014 november 26., 06:40
comments 132

A producer 2 sorozatot készít évente összesen 504 millió forintért az MTVA-nak. Az egyik sorozat a Dobó Kata főszereplésével készülő Fapad, melynek 24 része 288 millióba került. Egy rész 26 perces, és elosztva a 288-at a 24-gyel, kijön, hogy részenként 12 millió forintba kerül a műsor. A viszonylag nagy ár ellenére a sorozat keveseket érdekel, a legutóbbi adásra a műsorsávban csak a nézők 1,3 százaléka volt kíváncsi.

A másik sorozat a Munkaügyek című áldokumentum-sorozat. Ez is 24 részes, de valamivel olcsóbb, mint a Fapad, csak 9 millió forint részenként. A két sorozatot készítő stáb is hasonló, például Litkai Gergely írja a forgatókönyvet itt is. (BorsOnline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.