Már lehet regisztrálni a december 9-i korrupció ellenes fesztiválra

fesztivál
2014 november 27., 13:29
comments 41

Az A38-on lesz egész délután meg este a Korrupcióellenes Világnapon. Lesz színdarab és ingyenes Mary PopKids koncert.

A fesztiválon lesz a 444 és a Transparency International lobbipályázatának eredményhirdetése, és a legjobb történetekből színdarabot ad elő a TÁP színház.

Az egész rendezvény, beleértve a délután beszélgetéseket, a színdarabot és az esti koncertet, teljesen ingyenes. Az A38-ba viszont nem fér be végtelen mennyiségű ember, ezért arra kérünk, hogy az esti programokra lehetőleg regisztrálj. Ha sokan jöttök, akkor a beengedésnél előnyt fog élvezni az, aki előre feliratkozott. Szóval a regisztráció nem kötelező, de ajánlott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt