Kiss-Podmaniczky Krisztina ételköltő. És cukrász. A luxemburgi szakács világbajnokságot ezzel az alkotással indult, címe:
Traditional Hungarian Gastronomy.
Íme a mű:
Minden cukorból van:
Kiss-Podmaniczky a negyedik éve megrendezett vébén a D2, cukrászati artisztika kategóriájában kapott aranyérmet. (Kemma.hu)
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.