Ilyen nincs: Újházi-tyúkhúsleves és fóliázott csirkecomb cukorból!

gasztronómia
2014 november 28., 09:13

Kiss-Podmaniczky Krisztina ételköltő. És cukrász. A luxemburgi szakács világbajnokságot ezzel az alkotással indult, címe:

 Traditional Hungarian Gastronomy.

Íme a mű:

photo_camera Fotó: kemma.hu

Minden cukorból van:

  • a fazék,
  • a fokhagyma,
  • a répa,
  • a kés,
  • a tányér,
  • a fóliázott csirkecomb!!,
  • a gomba,
  • a paprika,
  • a tál,
  • és az Újházi-tyúkhúsleves!

Kiss-Podmaniczky a negyedik éve megrendezett vébén a D2, cukrászati artisztika kategóriájában kapott aranyérmet.  (Kemma.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.