Újabb mesterbűnözőt fogott a HírTV

politika
2014 november 30., 08:49
comments 470

A HírTV nagyon elemében van, sorra deríti ki a kormányellenes tüntetések szervezőiről, hogy micsoda bűnöket követtek el évekkel ezelőtt. Azt már csütörtökön megírták, hogy Várady Zsoltnál, az iwiw alapítójánál, az ellenzéki tüntetések egyik szónokánál 2003-ban 0,19 gramm növényi ágvégződést találtak a rendőrök. Arról azonban nem számolt be a jobboldali tévéadó, hogy Várady tájékoztatása szerint ez a mennyiség hatóanyag-tartalmát tekintve a csak a csekély mennyiség töredéke.

A HírTV kiderítette azt is, hogy Gulyás Balázs, a netadó elleni tüntetések szervezője, másfél éve nem adott elsőbbséget egy autónak, és így balesetet okozott. Valahogy kimaradt a műsorból, hogy Gulyás elismerte a felelősségét és még a helyszínen bocsánatot kért.

Pénteken Kalocsai Kingáról, a Párbeszéd Magyarországért egyik aktivistájáról írták meg, hogy a rendőrség eljárást indított ellene személyi szabadság megsértése miatt. Sajnos ebből a hírből is maradtak ki fontos elemek, Kalocsai a Facebookon el is magyarázta, mik:

kalocsai

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.