Nem jár a HÉV Kerepes és Gödöllő között

időjárás
2014 december 02., 07:55
comments 6

A BKV több járata is rövidített útvonalon vagy csak szakaszosan közlekedik az időjárás miatt. A 21-es és 21A buszok csak a Széll Kálmán tér és a Svábhegy út között járnak, a 22-es, 22A és 222-es buszok két szakasztra osztva járnak a Széll Kálmán tér és a Dénes utca, illetve a budakeszi Dózsa György út és a Szanatórium utca között.

A 63-as busz csak Hüvösvölty és az Erdészház megálló között jár, a fogaskerekű pedig a felső vezetékre fagyott ónos eső miatt egyáltalán nem közlekedik.

A HÉV vonalán is fennakadások vannak, szintén a felső vezetékre fagyott csapadék miatt. Kerepes és Gödöllő között pótlóbuszok járnak. (Via BKK)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.