JAVÍTÁS - Lázár Jánosnak NEM kellett beírnia a kisfiának vett lakást a vagyonnyilatkozatába

POLITIKA
2014 december 03., 18:46
comments 103

A tulajdoni lapok szerint áprilisban lett Lázár gyerekéé a 117 négyzetméteres svábhegyi lakás. Lázár ezek után, júniusban adta le legfrissebb vagyonnyilatkozatát. A probléma az, hogy a tulajdoni lapok szerint Lázár János részére holtig tartó haszonélvezeti jogot jegyeztek be a kecóra szintén áprilisban, erre pedig külön rovat van a vagyonnyilatkozatban. Ehhez képest a lakásról, és a holtig tartó haszonélvezetről a miniszter június 5-én aláírt vagyonnyilatkozatában egy szó sincs.

A vásárlásról bővebben itt olvashat, ahol kiderül, hogy a lakás, amit Lázár János a 10 éves kisfiának vett, korábban Giró-Szász András sógor-üzlettársáé volt.

Nem a miniszteré a haszonélvezeti jog, hanem feleségéé, édesapjáé (akit szintén Lázár Jánosnak hívnak, ez vitt sajnos félre) és édesanyjáé. Lázár Jánosnak nincs haszonélvezeti jog az ingatlanon, így nem is kellett feltüntetnie a vagyonnyilatkozatában. A kavarodásért elnézést kérünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.