Mit vegyél a gyereknek karácsonyra 70 millióból?

politika
2014 december 03., 08:07
comments 322

Kiderült, hogy Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter még áprilisban egy 120 m²-es, 60-70 milliót érő svábhegyi házzal lepte meg a 10 éves fiát.

photo_camera Középen Lázár János ingatlantulajdonos fia (Fotó: Kovács Tamás / MTI)

Utánaszámoltunk, hogy ha más is jó szülő szeretne lenni, és nem egy marék dióval vagy valami béna műanyagjátékkal akarja kiszúrni a gyereke szemét, akkor milyen ajándékokkal lepheti meg az elsőszülött gyermekét karácsonykor. (Azt nem merjük feltételezni, hogy Lázár elhanyagolja a családját, így a jobb minőséget takaró 70 millió forinttal számolunk.)

Mi jön ki 70 millió forintból?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.