Ennél jobb, a nemek munkaerőpaci egyenlőségéről szóló számot nem fogunk kirakni ma

ZENE
2014 december 14., 15:02
comments 75

Sőt, valószínűleg már 2014-ben sem. Meghan Trainor All About That Bass című számának feldolgozásában a Columbia Business School diákjai arról énekelnek, hogy a nőknek alapesetben a gazdasági életben is nehezebb dolguk lehet, hiszen az üzleti tevékenység sokak szemében hagyományosan férfimunkának számít. Ezen kívül, ha egy nő keményen viselkedik, az visszatetszést kelthet az üzleti életben is.

De a klip főhőse nem foglalkozik ezzel, hiszen a dalszöveg szerint, ha a férfiak leribancozzák, az azt jelenti, hogy valamit jól csinál a szakmájában.

A dalt le is lehet tölteni, innen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.