Habony Árpád kiugrott Londonba

a plázadás kora
2014 december 16., 18:09

A miniszterelnök kedvenc tanácsadója hétfőn még a több százezres Gucci táskáját lóbálta a Kossuth téren a szociális megszorítások ellen demonstráló tüntetők előtt, kedden már Londonban intézte ügyes-bajos dolgait. Jelenleg a londoni Heathrow repülőtér hármas terminálján várakozik a British Airways budapesti járatára egy magas, öltönyös férfi és egy szép bundakabátban és Louis Vuitton bőrönddel felszerelkezett nő társaságában. A képekért köszönet Dániel nevű olvasónknak. Ő mondta el azt is, hogy Habony az első osztályon utazik, és Vertu telefonjával babrál.

IMG_20141216_173348 (1)

A bud.hu szerint a következő londoni gép 21.35-kor száll le Budapesten. Dániel szerint a képen szereplő nő és a férfi is biztosan Habonnyal van, beszélgetnek is.

IMG_20141216_173326 (1)

Egyelőre nem tudjuk, Habony milyen bőrönddel nyomul, aki tudja, írja meg! Ennyit látni belőle:

bőrönd

Egyelőre azt sem tudjuk, hogy Habony pontosan miért ment ki Londonba, de valószínűsíthető, hogy vitrinügyben járt kint, hiszen Angliában van egy vitrin, amelyik nagyjából annyira korszerű, mint amiben a Szent Koronát őrzik a parlamentben.

Reméljük, minden rendben lesz a hazaúton, és nem lesz szükség Habony Árpád magas szintű közelharctudására.

mGEORR

 

UPDATE:

Olvasóink többsége a századvéges Szalay-Bobrovniczky Kristófot és feleségét, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettest vélik felismerni. Hasonlítani mindenképp hasonlítanak.

Gábor nevű olvasónk pedig valószínűleg azonosította Habony táskáját. Szerinte a táska mindenképp Gucci, de azt a képről nem lehet eldönteni, hogy az 1990 eurós (nagyjából 621 ezer forintos) GG supreme canvas four wheel carry-on suitcase, vagy a 2250 eurós (702 ezer forintos) GG supreme canvas four wheel suitcase modellről van szó.

gucci

 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.