Habony Árpád kiugrott Londonba

a plázadás kora
2014 december 16., 17:09
comments 458

A miniszterelnök kedvenc tanácsadója hétfőn még a több százezres Gucci táskáját lóbálta a Kossuth téren a szociális megszorítások ellen demonstráló tüntetők előtt, kedden már Londonban intézte ügyes-bajos dolgait. Jelenleg a londoni Heathrow repülőtér hármas terminálján várakozik a British Airways budapesti járatára egy magas, öltönyös férfi és egy szép bundakabátban és Louis Vuitton bőrönddel felszerelkezett nő társaságában. A képekért köszönet Dániel nevű olvasónknak. Ő mondta el azt is, hogy Habony az első osztályon utazik, és Vertu telefonjával babrál.

IMG_20141216_173348 (1)

A bud.hu szerint a következő londoni gép 21.35-kor száll le Budapesten. Dániel szerint a képen szereplő nő és a férfi is biztosan Habonnyal van, beszélgetnek is.

IMG_20141216_173326 (1)

Egyelőre nem tudjuk, Habony milyen bőrönddel nyomul, aki tudja, írja meg! Ennyit látni belőle:

bőrönd

Egyelőre azt sem tudjuk, hogy Habony pontosan miért ment ki Londonba, de valószínűsíthető, hogy vitrinügyben járt kint, hiszen Angliában van egy vitrin, amelyik nagyjából annyira korszerű, mint amiben a Szent Koronát őrzik a parlamentben.

Reméljük, minden rendben lesz a hazaúton, és nem lesz szükség Habony Árpád magas szintű közelharctudására.

mGEORR

 

UPDATE:

Olvasóink többsége a századvéges Szalay-Bobrovniczky Kristófot és feleségét, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettest vélik felismerni. Hasonlítani mindenképp hasonlítanak.

Gábor nevű olvasónk pedig valószínűleg azonosította Habony táskáját. Szerinte a táska mindenképp Gucci, de azt a képről nem lehet eldönteni, hogy az 1990 eurós (nagyjából 621 ezer forintos) GG supreme canvas four wheel carry-on suitcase, vagy a 2250 eurós (702 ezer forintos) GG supreme canvas four wheel suitcase modellről van szó.

gucci

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.