Ukrajna törlesztette a Gazprommal szembeni adósságának egy részét

külföld
2014 december 24., 14:43
comments 16

Kijev 1,65 milliárd dollárt utalt át az orosz gázipari konszernnek törlesztésként, korábban ki nem fizetett gázszállítások után. A Gazprom szóvivője arról is tájékoztatott, hogy az ukrán állami Naftohaz gázipari konszern decemberben 300 millió köbmétert használt fel az egymilliárd köbméteres előre kifizetett tételből. A fel nem használt tételt a Gazprom januárban szállítja le. A Gazprom az idén a tervezettnél kevesebbet,

444,4 milliárd köbméter földgázt (!!!!444,4!!!)

hozott a felszínre, történetében a legkisebb mennyiséget. Tavaly a Gazprom 487,4 milliárd köbméter földgázt termelt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.