Abszurd közlemény a magyar állami működés finomhangoltságáról

Szomorú hírt tett ki honlapjára a MÁV-Start. Most egy darabig nem fognak menetrendeket árulni. De ne menjünk előre, jöjjön a közlemény, teljes terjedelmében:

"Felhívjuk tisztelt utasaink figyelmét, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 48/2013 NGM rendelete alapján a menetrendi személyszállítási tevékenység végzésével közvetlenül összefüggő szolgáltatások értékesítésén túl árusított egyéb termékek esetében kötelezővé tette az on-line pénztárgép használata a vasúttársaság pénztárai számára. Mivel a vasúttársaság pillanatnyilag nem rendelkezik a pénztáraiban a szükséges technikai eszközökkel, ezért 2014. december 31. után felfüggeszti a MÁV-START Menetrendkönyv és  a BTDH Budapest Kártya értékesítését a pénztáraiban.

A vasúttársaság célja, hogy a kialakult helyzetre hálózati szinten megoldást találjon, és a jövőben is tudja az utazáshoz, városlátogatáshoz kapcsolódó termékeket és a MÁV-START ajándéktárgyakat árusítani utasai számára az egyre több helyen elérhető személyes ügyfélszolgálati pontokon."