A Netflix segít az amerikai szülőknek becsapni a gyerekeiket

2014 december 31., szerda 16:08
26

Míg a gyerek nélkülieknek megadatik az a luxus, hogy éjfélkor ünnepeljék az újévet, a szülőknél ez egyáltalán nem evidens. Egy felmérés szerint az amerikai kisgyerekes szülők többsége tervez valamilyen csalást, hogy előrébb hozza a gyerekének az éjfélt, hiszen az egyébként elég későn lenne.

A Netflix online streamszolgáltatás idén a csaló szülők pártjára állt, és készített egy háromperces, kifejezetten gyerekeknek szóló szilveszteri visszaszámlálást, amiben a Madagaszkár című meséből ismert, animált lemúr (becsületes, magyar nevén gyűrűsfarkú maki) szórakoztatja az órát még nem kellően ismerő gyerekeket. Ezt a háromperces filmet pedig bármikor elindíthatja a szülő, a tévé előtt visszaszámol a gyerekével, aztán már este 10-kor mondhatja, hogy „Na, fiam/lányom, elmúlt éjfél, húzzál aludni.”

Ennek a Julien király nevű lemúrnak külön sorozata is van, érdemes már szilveszter előtt rászoktatni az átvágni kívánt gyereket a karakterre, nehogy a cselesebb csemetéknek gyanússá váljon, hogy egy új meseszereplő jelent meg szilveszterkor. (CNN)

(Címlapi kép: Netflixlife)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt