Várady Zsolt kiszáll a MostMi szervezéséből

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Kb. még ki sem hűlt a komolytalan pénteki kormányellenes tüntetés helye, Várady Zsolt, az Iwiw egykori alapítója és újabban a MostMi elindítója most közölte, hogy beszélt Takács Bori társalapítóval arról, hogy kiszállt a MostMi szervezéséből.

Várady Zsolt, az Iwiw alapítója beszélt a NAV vezetőinek lemondásáért szervezett fővárosi tüntetésen a József Nádor téren 2014. november 9-én (Fotó: Mohai Balázs / MTI)

Mint Várady írta: „bár célunk ugyanaz és rengeteg ponton jól tudunk együttműködni, a konkrét megvalósítás tempójában és mikéntjében sokszor nem értünk egyet. Ez, és főleg a ránk nehezedő felelősség és elvárások együtt, olyan feszültségeket gerjesztettek, mely sem rám, sem az egész tevékenységünkre nem volt jó hatással.”

Ezt a döntést „az idő rövidsége” miatt hozta meg, „nem politikai nyomás miatt”. (Korábban a Hír Tv írta meg róla, hogy egyszer volt nála némi fű.) Mostantól nem lesz ideje aktivistáskodni, ugyanis a munkája mellett majd a „behirdetett weboldal készítése és elindítása, illetve a tartalom-előállítás megszervezése, majd az oldal továbbfejlesztése” tölti ki az erre szánt idejét.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.