Az lenne a tökéletes magyar szilveszteri műsor

Média
2015 január 05., 11:49
comments 61

A szilveszteri tévés atombomba repectje: Bud Spencer-Terence Hill + Indul a bakterház + Sas-kabaré. Ennyi, megvagyunk, minden évben működik.

Az ATV publikálta az idei szilveszter nézettségi grafikonját. 18 feletti, tévéelőfizetéssel rendelkező nézőről van szó:

szilveszter1
Herczeg Márk kollégám hajszálpontos előrejelzésének megfelelően az RTL-t minden idők egyik legnagyszerűbb filmművészeti alkotása, a Nyomás utána és a Híradó tartotta versenyben, aztán összecsuklott. Nem tudom, hányadszor kellene leadni az Indul a bakterházat, hogy ne nézzék, nem most szilveszterkor unták meg a nézők, és nem is lehet szebb egy Regős Bendegúz-Sas József váltónál. Éjfél előtt az ATV dupla kabaréja nyomott le mindent.

A fiatalabb korosztálynál annyi a különbség, hogy Sas Józsefet nem szeretik annyira, addig minden más stimmel.

szilveszteri

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.