Putyin három repülőgéppel érkezik Budapestre

POLITIKA
2015 január 07., 07:19
comments 334

Tavasszal, kilenc év után először Budapestre látogat Vlagyimir Putyin, bár a miniszterelnökség ezt mindeddig nem volt hajlandó megerősíteni. Oroszország elnöke a Bors szerint rögtön három repülővel érkezik Magyarországra, és magával hozza saját luxusautóját, aminek hátsó üléséről

akár a hadsereget is irányíthatja.

A lapnak Tarjányi Péter biztonsági szakértő beszélt összevissza a Porsche által tervezett, páncélozott elnöki limuzinról, ami "ellenáll a gépfegyverek, a rakéták, a vegyi és biológiai fegyverek támadásának is".

Egyéb források szerint a Porsche valóban tervez autót Putyinnak, de az 2017-re lesz kész.

Azt viszont simán elhiszem, hogy a Putyin által meglátogatott épületek környékén mesterlövészek lesznek a tetőn, úgyhogy tavasszal senki ne menjen ki az utcára, ha kedves az élete.

(Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.