Ezzel indul Boston a 2024-es olimpiáért

sport
2015 január 18., 12:56
comments 48

Boston az Egyesült Államokon belül már megnyerte a kiválasztást, így ez a város indulhat a 2024-es olimpia rendezésének jogáért. Ezzel a promóvideóval és logóval próbálkoznak:

A logó sokak szerint furcsa, ebben a cikkben például azon lamentál az újságíró, hogy ő nem tudja, hogy mi ez. Persze tény, hogy hasonlít a Tron identity discjére, de szerintem elég nyilvánvaló, hogy ez egy hipermodernre stilizált babérkoszorú, de egy kicsit hasonlítani szeretne azért az olimpiai lángra is.

Aztán ha nem Babérkosz úr és olimpiai láng, akkor bocs a bostoniaktól, és sok sikert!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.