Luis Figo elindult Blatter ellen a FIFA elnöki posztjáért

sport
2015 január 28., 15:53

Az egykori portugál klasszis szerdán jelentette be, hogy kihívja Sepp Blattert a május 29-ei elnökválasztáson. Figo arról beszélt, hogy törődik a labdarúgással, és nem tetszik neki, amit a FIFA körül látott az elmúlt években. A 42 éves Figo azzal érvelt, hogy ha neten rákeresel a FIFA-ra, az első találatok mind a botrányokról szólnak. A labdarúgás pedig ennél többet érdemel szerinte. Figo mellett az ázsiai szövetség alelnöke, ALi bin Al-husszein herceg, a holland szövetség elnöke, Michael van Praag, a játékosként ismert David Ginola és egy egykori FIFA-vezető, Jerome Champagne száll szembe minden idők egyik legkorruptabb sportdiplomatájával. (AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.