A magyar foci, azon belül is a DVTK, már annyira jó, hogy százmilliókból kap tematikus kalandparkot

DVTK-kalandpark kerül nyitásra Lillafüreden. A sikert sikerre halmozó miskolci focicsapatról elnevezett parkban mindenféle focis tematikájú játék kerül majd létezésre, de ezen kívül kialakításra kerül egy segway-pálya, parkoló, híd a Szinva patakon, akadálypályák, kültéri és beltéri lézerteg aréna, magaslati kötélpálya, korcsolya és görkorcsolya-pálya, tematikus játszótér, aranymosó (???), streetball pálya, ejtőgép és egy piknikrét is. Felfújásra kerül majd egy légvár is, de bizonyára csak akkor, ha a piknikrétet már kialakításra kerítették.

A projekt az Európai Unió részéről is finanszírozásra kerül, 352 millió forint kerül majd átutalásra az Uniótól. Ez nagyjából a teljes költség fele, a másik fele hazai forrásokból kerül finanszírozásra. Így tehát összesen több mint 700 millió forint kerül majd elköltésre.

A DVTK és Lillafüred most gratulálásra kerül általam a szép eredményhez. Kérjük a kedves kommentelőket, kerítsék kommentelésre ezt a bejegyzést, és bízunk benne, hogy posztunk minél több olvasó által kerül majd kattintásra.

(A hír a boon.hu-n került elolvasásra általam, majd innen került átvételre is.)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.