Kerítéssel gyanúsít két 21 éves nőt a rendőrség

bűnügy
2015 február 04., 15:20
comments 45

A 21 éves V. Edina 2014 márciusában hívta ki a rendőröket józsefvárosi lakásába, mert állítása szerint két nő betört hozzá. A rendőrök a lakásban találták a bejelentésben említett két nőt is, ők pedig elmondták, hogy csak a saját ruháikat akarták elvinni a lakásból. Azért kerültek ide a cuccaik, mert korábban V. Edinánál laktak, és prostituáltként dolgoztak neki. Később összevesztek és elköltöztek.

photo_camera Police.hu

V. Edina később be is ismerte a rendőröknek a kerítést. Mármint azt, hogy ő kerített. Sztorija szerint 2012-ben ismerkedett meg a budapesti O. Zsanettel, aki állást kínált neki: alkalmanként 40-60 ezer forintért közvetítette V. Edinát főleg ázsiai, olasz és török kuncsaftoknak. O. Zsanett egy feltételt szabott, azt, hogy V. Edina csak rajta keresztül léphet kapcsolatba az ügyfelekkel.

V. Edina azonban nem sokkal később megszegte ezt az egyezséget, és ő maga is lányokat kezdett futtatni. így ismerkedett meg azokkal is, akiket később betöréssel vádolt. A nyomozás során 11 lányt azonosítottak a rendőrök, köztük több fiatalkorút is. A legfiatalabb 15 évesen dolgozott V. Edinának. Az eljárásban a rendőrségnek sikerült felderítenie O. Zsanett hálózatát is, melyben szintén voltak fiatalkorúak. 2015 januárjában így a másik kerítőt is elfogták, és eljárást indítottak ellene is. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.