Nézze meg, Mészáros Lőrinc milyen gyöngybetűkkel írta be az egymilliárd forintos osztalékot az új vagyonnyilatkozatába

képmutatás a köbön
2015 február 09., 10:15
comments 294

Február elején került fel Felcsút honlapjára Mészáros 'self-made man' Lőrinc polgármester legfrissebb vagyonnyilatkozata.

Sok változás ebből nem derül ki, Orbán Viktor közeli ismerőse még mindig igen jól teljesít, ez itt például az osztalék, amit tavaly kivett a Mészáros & Mészáros nevű építőcégéből. És amit akkor véletlenül elfelejtett bevallani, de év végén aztán élőszóban javított. Ebből a megélhetését fedezte és ingatlanokat vásárolt belőle, ezért év végére rendesen elapadt az összeg.

egymilliardos

Ami a decemberi vagyonnyilatkozathoz képest változás, hogy Mészáros takarékbetétjéről eltűnt 80 millió forint, a számlán jelenleg 620 millió forint szerepel. De látva az elmúlt pár hét vásárlásait, például a tavat vagy a szállodát, ez annyira nem is meglepő.

A vagyonnyilatkozatból még az is kiderül, hogy Mészárosnak továbbra is rengeteg földje van Felcsút környékén. Meg már mangalicatelepe is van, amit Orbán Viktor adott át.

Ahogy minderről Mészáros beszélt egy korábbi interjúban:

„Abban, hogy eljutottam idáig, bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse, és Orbán Viktor személye, de én soha nem privatizáltam, nem nyúltam le semmit, mindent a munkámmal és az eszemmel szereztem meg.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.